BABY STUFF PART I

I samarbete med Jollyroom.

Ni är många som är nyfikna på vad vi köpt för bebisrelaterade saker så jag tänkte att vi kunde visa lite vad vi valt att beställa hem. Vi har försökt att inte köpa så mycket hit till Usa då vi åker hem några veckor efter han är född så vi har beställt det mesta till Sverige! Vi har köpt hit det mest nödvändiga men resten är skickat till vår adress i Sverige. Så kul ska det bli att börja dona med allt när vi kommer hem och fixa lite i gästrummet som kommer få bli hans rum!

Till vänster en Babysitter från Babybjörn, dom är faktiskt superpoppis här borta också! Nu när jag var hemma hos en kompis som precis fått barn senast så stod vi alla tjejer i köket och hängde så då tog hon med babysittern så satte hon den på köksön så var han med oss och hängde när vi satt där och drack te och pratade haha. Så gulligt. Perfekt att kunna sätta dom små i när dom klarar det, bra avlastning när du vill ha händerna fria. Länk HÄR.

Babygym ”Done By Deer” Tyckte det var så gulligt och ser fram emot när han kan få ligga där och leka själv. Länk HÄR.

Mjuka filtar får man aldrig för många av och många jag har pratat med säger att man tycker ofta man inhandlat eller fått alldeles för mycket filtar men att alla oftast går åt. Dom kräks ju ofta ner dom och så är det nog lätt att man råkar smutsa ner lite så en i varje hörn är nog helt rätt! Denna ”teddyfilten” är en mysig bomullsblandning som är skonsam mot bebis hud. Länk HÄR.

Babynestet ”Cocoonababy” från Red Castle, det här är en bäst i test-produkt som är helt fantastisk för den nyfödde. Detta nestet är en mjuk och härlig sovplats för din baby, perfekt att ha hemma eller med på resan. Babynestet hjälper nyfödda att vänja sig för livet utanför magen på ett smidigt och bekvämt sätt. Länk HÄR – just nu nedsatt pris!

 

 

Här borta i Usa nu har jag köpt en sådan här ”peanut” som ”skötbord” så länge, ingen idé att köpa ett stående skötbord hit.

I Sverige däremot har vi beställt ett skötbord, HÄR hittar ni det och ni ser bild nedan, perfekt att ha i sovrummet tex eller i hans egna rum och kunna lägga  blöjor, krämer, våtservetter och allt nödvändigt på hyllorna under. Matchande till skötbordet har vi beställt en fin skötbädd i ljusgrått med vita elefanter, tycker den är SÅ söt! Jag gillar elefanter i barnrum. Ni hittar skötbädden HÄR.

Vi har även beställt tre sådana här gosiga filtar i tre olika färger, ljusgrå, ljusblå och mörkgrått, dessa kabelstickade plädarna från Jollein, både fina att bädda med men även att slänga på soffan, i vagnen eller där den lille ligger och gosar. Länk till den ljusblå HÄR, mörkgrå HÄR och ljusgrå HÄR.

7 reaktioner på “BABY STUFF PART I”

  • Sandy skriver:

    Hej,

    Har du skrivit om ”Middagen & Festen” från ert bröllop i bröllopssnack? Vet inte om jag missat det.. Vill gärna läsa om det och få tips iaf, vet att du skrivit att det var en av delarna du skulle dela med dig av 🙂

    Ha en fin dag! Kram

    • sannealexandra skriver:

      Jaaa det är ju nästa bröllopsrelaterade inlägg, det ska jag slänga upp. Det är typ det roligaste inlägget men också ett av det viktigaste, ska ta lite hjälp av J i helgen 🙂 kommer upp snart! detsamma! kram!

  • Annika skriver:

    Skötbord i all ära, men så fort de blir mer rörliga får man vara försiktig och ej vända sig bort när de ligger där. Vi tog det säkra före det osäkra och efter några månader hade vi bara skötbädden som vi la på golvet vid byten. Bara att ett tips på vägen.

    Jättefina prylar!

  • Annika skriver:

    Håller med Annika ovanför, hade bara skötbordet första tiden, så fort det blir mer rörelse så har vi bytat på golvet med bädden under 🙂 ibland känns d som man kommenterar självklara saker, du vet säkert det själv 😉 så ljuvligt med liten bebis! kan sakna tiden nu när mina är 3,5 och snart 2. mest bråk skrik och spring! haha kram

    • sannealexandra skriver:

      Sant 🙂 Ska tänka på det! Det är säkert massor vi kommer märka nu med tiden som funkar / inte funkar och jag kommer säkert känna igen mig i massa av era kommentarer då. Men det är perfekt att vi har den lilla skötbädden man kan flytta runt på, sängen eller golvet! KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.