Mom get together

Vi börjar med att spola tillbaka till igår kväll. En mysig middag bara vi två, det var välbehövligt! Denna skärbrädan är så himla fin och ett så fint minne från när vi gifte oss förra året, vi fick den av familjevänner. Den fina loggan hade vi på våra inbjudningar m.m

Vi har köpt en superbra badbalja och en termometer till Frasse så vi kan bada honom så igår fick han sig ett bad, vi har inget badkar i nya lägenheten men detta är perfekt. Det är en balja och så är det som ett stöd vi köpte till så att han kan ligga lite ner även fast jag såklart håller i honom. Termometern var ett måste då han inte gillar att bada om det inte är prick 37.5 grader! Vi köpte allt på Big Baby.

Vi brukar ösa på med babyolja och så försöker jag tvätta rent alla hans små väck, det fastnar damm under hans extra haka haha. Här har vi den gulliga badbebisen! Nappen nedan som inte är så fin kanske var en sådan supernapp som var allergifri, ekologisk och helt fri från gifter typ, kommer inte ens ihåg exakt men det lät bra så den åkte med när vi var och handlade lite bebisgrejer.

Lillen gillar sitt babygym. Ni hittar det HÄR. Han är så sjukt stark i nacken redan, man måste hålla i den lilla nacken för han slänger med den. Här försökte han på riktigt kravla sig framåt. Vi får se när den där lille sparven börjar krypa sen då blir det svårare för mig att få saker gjorda. Just nu kan jag lägga honom på ett ställe så ligger han kvar haha. Det kommer ju såklart dröja men tiden går fort. Det är roligt dock, ser fram emot att se han utvecklas!

I morse vaknade jag och Frans 9.30, jag fick lite jobb gjort och det där med att få saker gjorda när man är ensam med bebis är inte supersvårt men jag känner mig lite taskig ibland när han ligger mycket själv? Jag har pratat runt lite och så länge dom har det bra så behöver man inte stimulera dom hela tiden när dom är så små. Jag passade på att göra både det ena och det andra när han somnade i soffan..

Sedan strax innan 12 knatade jag till Alexandra där jag, hon och Vickan skulle ses. Det med att ta sig hemifrån med en liten tar lite längre tid och att pallra mig ut genom vårt trapphus är inte en dans MEN jag klarade det. Måste öva.

Vi tre har träffats i många olika sammanhang innan och nu när vi alla väntade bebisar så har vi hållit kontakten en hel del. Vi bestämde när jag var i Usa att vi tre skulle starta en liten mammagrupp så idag sågs vi och åt lunch från Foodora och så pratade vi massa bebissnack, perfekt ju, kunna prata av sig så behöver man inte göra det med dom som inte är lika intresserade haha! Det var supermysigt och träffa dom och deras små tjejer <3 Frasse och brudarna! Nästa gång sa jag att vi kunde ses här hemma. Så KUL med en mammagrupp! <3 Till vänster är Vickans lilla tjej, i mitten ser ni Frasse och så Alexandras lilla till höger. Det var inte lätt att få till en bild!

Efter jag varit där åkte jag hem och mötte upp Phille som skulle hjälpa oss montera upp en spegel och två tv-apparater. Efter att han gick så stack jag och lilla familjen ut och strosade i området. Så mysigt!

Vi spanade på restauranger och slog oss ner på Aririang och jag åt en bibimbap, älskar det! Frasse är van att äta ute nu. Han gillar att vara med!

Efter det ville vi strosa lite till så vi slog oss ner på Odengatan och tog en kaffe.

Sedan smet vi hemåt, lillen är så gullig i sin lilla björndräkt. Nu har vi slagit oss ner i soffan och jag måste sätta ihop lite outfits, i morgon ska jag ta med Frasse på jobb! Spännande. Men, maten är ju med hela tiden så det ska nog gå fint!!

 

9 reaktioner på “Mom get together”

  • e skriver:

    Hej! Så kul att du flyttat hem! Men måste fråga; Har ni köpt en ny lägenhet? Alltså inte den på Döbelnsgatan som du skrev om för något år sen? Om ja; Var ligger den nya? <3

  • Linnéa skriver:

    Gud så söt han är ????ser så mysigt ut ? ha en fin dag, kram

  • Annika skriver:

    Tycker inte alls du ska ha dåligt samvete för att han ligger själv <3 Ser ut att ha det så gott så i soffan.. sussar så sött. Något vill man ju få gjort under dagen, Ha en fin dag ! kram /Annika

  • Sus skriver:

    Sötnöt ?

    Har märkt att du ofta har Frans i soffan. Jag hade inte vågat det då han kan få en kudde över sig eller hamna med ansiktet neråt i er mjuka soffa, bättre att han ligger i sin säng, i en babysitter eller liknande.

    Njut nu så länge han inte börjat krypa, sen blir det inte mycket tid över ?

    • sannealexandra skriver:

      Brukar ha honom liggandes på en och så brukar jag ha en bakom hans rygg så han inte kan ramla ner 🙂 Han kan ju inte röra sig så mycket så jag brukar bulla upp så han är safe! Jag brukar se till också så han inte kan rulla runt utan ligger tight, det gillar han! Ja, verkligen sedan blir det fullt ös! Kram

  • Sara skriver:

    Hej! Vart kommer Frans björndräkt ifrån? Så söt! Kram

  • Annika skriver:

    Nej nej, sover han så gör man. Då kan man passa på att dona. Inga konstigheter alls.

  • Anonymous skriver:

    Frans is so beautiful ? I was wondering if u don’t mind if u cud mention where Fran’s dark blue jumpsuit (he’s wearing) is from? & maybe possibly if u could mention how to dress a newborn in winter? Do they need a long sleeve body under there clothes?
    Thank you ?

  • Sara skriver:

    Jag trodde också att det var bra med massa olja i badet, men så pratade barnläkaren på Nyhetsmorgon (tror jag det var!) om att bada bebisar och gav tipset att låta barnet bada utan olja först, så att porerna öppnar sig och huden kan dra åt sig av fukten när man har i oljan mot slutet. Så långt hade iaf inte jag tänkt. Plus att man slipper ha bebisen hal som en ål under hela badet. Så delar med mig av det tipset! 🙂
    Ni ser ut att ha det så himla mysigt! Ha absolut inte dåligt samvete att han får ligga själv. Guld värt att ha en bebis som sover själv sådär ibland! Bära gör man tillräckligt ändå 🙂 Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.