#Momlife

Har en snorig bebis här hemma som sov dåligt i natt, jag hör hur han ligger och har svårt att andas genom näsan så han vrider och vänder på sig. Nu i morse invigde jag tvn i sovrummet, i 2 minuter, jag hade en övertrött bebis som var ledsen. Han har inte varit så mycket ledsen sedan han kom så jag märkte verkligen att det var något idag. Klev upp, försökte trösta, ge honom nappen, mata, byta blöja, klappa..

Efter många om och men fick jag honom att somna, åt frukost, tittade på Playmakers medan han sov på mitt bröst. Grejade lite här hemma och när vi skulle ut och gå en sväng sov han och njöt av sommarvärmen och ta en vända och köpa något till hans snoriga näsa. Planerade sedan att äta en god lunch utomhus men denna lilla herren blev otröstbar så att när jag satt inne på Joe & The Juice och försökte amma honom var det bara att packa ihop och gå ut och gå igen med ett bröst utanför bhn typ, haha. Han var hungrig men han var varm och inte nöjd. Försökte gå lite med honom i vagnen med det funkade inte det heller så det slutade med att jag bar honom hem och försökte få med vagnen med andra handen. Kom fram till ett sushihak precis där vid bor, tänkte köra en take away men denna lille herren var grinig så fort jag la ner honom i vagnen så det slutade med att vi gick hem och då somnade han såklart sött..

Så nu har jag just ätit en äggröra till lunch, måste äta något mer är så extremt hungrig när jag ammar. Jag äter rätt mycket i vanliga fall, gillar verkligen mat och nu äter jag nog dubbelt så mycket haha.

Nu har han somnat igen, fortfarande lite kinkig. Snart kommer J hem, då tänkte jag g tvinga ut båda grabbarna på en promenad, jag behöver mer sol och en stor kaffe! Mom life alltså, nu går lillen först och han styr mitt schema kan man säga… <3 Det brukar inte bli som jag tänkt mig alltid, något ska ju alltid gå snett men med bebis går det verkligen aldrig som planerat.. Det är bara skratta åt och hoppas på bättre lycka nästa gång.. småbarnslivet!

Här är när jag kom hem. Åkte för övrigt upp och ner i hissen för att den är så trång så att så fort vi kom upp på vår våning råkade jag komma emot knappen igen med min rygg så att vi åkte ner igen, med en gråtande bebis, toppen. Haha!!

Den där lunchen i solen…. Det blev en omelett mitt på vardagsrumsmattan med ena foten på hans babybjörn så jag kunde gunga den haha.

Och här har vi bossen.

10 reaktioner på “#Momlife”

  • ann skriver:

    Kolla upp så det inte är RS virus.

    • Sus skriver:

      Precis, var uppmärksam, och bättre att åka in om du är osäker, särskilt om han äter dåligt pga av andningssvårigheter.

      • sannealexandra skriver:

        Jag känner mig inte osäker, han äter och sover bra 🙂 han är bara lite snorig! kram!

    • sannealexandra skriver:

      Finns inga tecken på att det skulle vara det utan tar det vidare om det skulle finnas tecken på något annat än att han är snorig! 🙂

  • Sandra skriver:

    Hej! Jag fick en liten kille ungefär samtidigt som dig så tycker de är superkul att följa din blogg och vill bara säga att jag uppskattar att du delar med dig av också inte fullt så bra dagar! Min bebis har haft ganska många sådana och ibland känns de som att bara de positiva och inte av de tuffare sidorna med att vara mamma till en nyfödd kommer fram. Vi verkar bo i samma stadsdel och idag köpte jag också lunch på Joe & the juice och åt i solen. Idag funkade de toppen han sov så gott i vagnen men imorgon kan de vara helt annat. Som du säger, de är definitivt bebis som är boss haha

    • sannealexandra skriver:

      Det är ju så.. <3 Det finns verkligen dagar och beroende på deras humör så får man planera sin dag haha. Det är som det är. Så kommer det nog vara i ett par år! Vad skönt, vilken härlig dag. Man får ta en dag i taget! <3 KRAM!

  • Sus skriver:

    Något jag inte kunnat vara utan är Näs-Frida, använde den jämt och så kunde barnen sova gott ?

    Kan köpas på Apoteket.

  • Lisa skriver:

    Så skönt att höra att era bebisar är vanliga, haha. Missförstå mig rätt. Jag har följt dig, alexandra och Victoria nästan hela mina egna graviditet. Min Ellie är snart sju veckor(ja, det är ett sammanträffande faktiskt, haha) och vi har haft det lite jobbigt ibland med en skrikande bebis, men ni verkar ha haft det så lätt med era. Nu kan jag andas ut lite x)

    • sannealexandra skriver:

      Ja men självklart 🙂 Att skrika är ju deras sätt att kommunicera så det hör ju till för alla! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.