Nordiska Kliniken facial with focus on a lot of glow

I samarbete med Nordiska Kliniken så var jag idag var jag på ett efterlängtat besök hos Alexandra på Nordiska Kliniken för en ansiktsbehandling (och en liten catch up, saknat tjejerna där) Jag smsade tjejerna redan när jag var i Usa efter förlossningen och sa att jag ville boka en tid tills jag var hemma. Jag hade tänkt att ha Frans med mig, jag planerade att mata honom precis innan så att han kunde sova medan jag gjorde behandlingen men precis innan jag skulle dit pratade jag med min svärmor som var så snäll och kom ner och tog honom medan jag gjorde behandlingen så tog vi en fika efteråt, perfekt! <3 Jag kunde verkligen slappna av och somnade en stund.

Jag har saknat att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar som jag gjorde förra året vid den här tiden inför bröllopet, det kändes så himla bra och jag hade jättefin hy med massa glow. Nu efter ett par veckor av halvdan sömn och tvättat ansiktet med tvål var huden lite trött.. och torr. Alexandra sa att alla fuktmasker hon la på bara försvann in i huden, snacka om törstig hud på fukt.

Behandlingen Alexandra gjorde idag var en ”Peeling By Image” Image är ju det märke jag använder på alla mina skönhetsprodukter när jag har dom hemma, jag har inte fyllt på med det på ett tag men nu har jag med mig alla produkter jag gillar hem. Om ni någongång ska gå på en ansiktsbehandling så rekommenderar jag Alexandra av hela mitt hjärta <3

Alexandra gjorde en Ormedic Lift som är en perfekt exfoliering för en nybliven mamma eftersom vi inte kan arbeta med starka syror (likadant när man är gravid) Den balanserar, boostar med fukt och lugnar huden. Därefter masserade hon och toppade med lystergivande och utslätande ”radiance-mask” (finns på Image hemsida) och när jag gick därifrån hade jag plötsligt fått tillbaka lite lyster. Thank god, så välbehövligt!

Ni ser så mycket hon boostat med fukt och lyster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.