Best day of summer so far

Här om dagen bjöd Caroline över mig och Frans på lunch och lite solhäng, det skulle vara 27 grader och sol så vi planerade perfekt. Två mammor som försöker äta och sola är sådär enkelt med en nyfödd och en liten på 1 år och 7 månader. Mycket spring och fix men så mysigt <3 Ibland blir det så märker jag nu när man träffar andra mammor, man börjar prata sedan händer det något så kommer man tillbaka och frågar ”vart var vi? vart sa vi?” Haha.. Man tar det för vad det är. Så gosigt att Frans fick ”leka” med Charlie haha. Han fattade ju inte så mycket och Charlie var jätteexalterad över att det var en bebis där och ville såklart leka, mata, gosa!

Vi hängde på deras härliga terass, här snackar vi terass! Ni hittar Carro på instagram under @carolinekindegren

Charlie var intresserade av våra potatisar. Hur gott är det med färskpotatis? Åh, så somrigt.

Frans låg glad i skuggan i Charlies babysitter som han sedan lyckades smutsa ner… ni förstår nog. Tror det var därför han var såhär glad!

Som sagt, Charlie var ju exalterad och tog ur Frans napp och undrade om han ville ha mat haha. Så gulligt! <3

Carro hade gjort nyttiga äppelpajer till oss och här är den där supergoda men lite nyttigare varianten av vaniljsås, SÅ god. Jag ska prova detta äppelpajreceptet, sjukt god och knäckig.

Värdinnorna!

Sedan kom Jacob och vi fick stanna på grillmiddag. Vilken heldag!

Så Charlie och Frans fick gosa vidare <3

Sedan kom Carros soon to be husband hem och så hängde vi vidare.

Efter lite snack, terasshäng, middag och mys i soffan med en lite kinkig Frans som var övertrött åkte vi hem. Tack för årets härligaste sommardag <3

2 reaktioner på “Best day of summer so far”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.