Meeting, midsummer & country side

I torsdags brände jag av ett sista möte med en ny samarbetspartner, vi gick igenom samples och sedan brände vi till Eskilstuna för midsommarfirande. Eller brände och brände, det var fler ute på vägarna så det tog oss 3 timmar, det tar i vanlig fall 1 timme.

Hade en myskväll med grill och soffhäng och uppladdning inför midsommar.

På midsommar var vi ett gäng ute hos mina föräldrar i Mälarbaden och till lunch åt vi en midsommartallrik på Wäsby Café!

Här har vi lilla familjen. Jag bar ett set Elsa Hosk designat för Bikbok.

Hela midsommarligan! Strax här efter dansade vi till Små grodorna och jag insåg att det kändes lite annorlunda mot när man var liten haha!!!

Och alla tjejerna <3 I Millans mage (i svart bredvid mig) ligger en liten flicka som vi längtar efter!

Jag och Frasse!

Här sitter han i sin söta kanindräkt från Livly på Millans mage. Undra om lillisen där i insåg att hennes polare satt utanpå magen!

På midsommarkvällen grillade vi, lagade egen bearnaisesås tack vare Alex som är kock, spelade yatzy och grabbarna bastade och badade. När alla åkt hem dagen efte tog jag och lilla familjen en prommis till golfklubben och åt lunch. På kvällen hejade vi på Sverige, snacka om sur förlust men nu laddar vi om och hejar på onsdag!!

Frasse lekte på verandan och så grillade J, jag tog hjälp av min syster till ett samarbete och farmor kom över och tittade fotbollen med oss.

klänning hittar ni HÄR.

Igår, söndag var vi nere på stan och åt lunch innan vi hälsade på farfar på sjukhuset <3

byxor HÄR.

Efter vi varit på sjukhuset åkte J till Sthlm, han har läger med DIF i 3 dagar nu och sover borta så jag passade på att åka med min syster och sova hos farmor. Mys att vara på landet!

Det var jag, farmor, min syster, frasse och min kusin Lisa. Efter vi hade ätit tacos tog vi en promenad till farmors syster som bor nära och tog en köpp!

På vägen hem var det så fint!

Så idylliskt hos farmor och farfar <3 här har jag spenderar somrarna sedan jag var 5!

Frasse stirrade ordentligt på bollen i vagnen och sprattlade med benen.

Mamma och pappa är i Spanien så Melvin bor hos farmor just nu!

Sedan kröp jag och Linn min syster ner bredvid frasse och melvin och sov gott! <3

2 reaktioner på “Meeting, midsummer & country side”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.