Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:33 | May 4, 2012

In my dressing room

Välkommen säger vi till min nya kategori In my dressing room. I denna kategori kommer ni få se vad just jag norpar med mig in i provrummet. Like or dislike?

Provade två riktiga fina klänningar från Tiger idagDet enda mina ögon dras till just nu är klänningarjag behöver en till min systers student och en till bröllopet vi ska på den 22/6- alltså midsommar.

Så himla svårt men den första klänningen här nedan skulle nog funka på min systers student, somrig och söt. Så himla fin modell då den är längre på sidorna och kort fram, kul detalj!

Och klänning nummer två är så het. Svagt militärgrönt knälångt fodral i tjockare material med en dragkedja hela vägen bak. Sitter som en smäck (på bilden väckar den sig). Perfekt till en kul partykväll alt finare middag och jag skulle matcha den med min skinnpaj och rakt hår. Älskar skärningen upp till på den.


10 kommentarer10 kommentarer om “In my dressing room”

  Underbara Sanne! Jag måste bara säga det igen, som jag sedan tidigare sagt ett antal gånger. Du ger mig mer och mer inspiration för varje dag som går. Det spelar ingen roll om du skriver ett litet inlägg om dig själv eller om det handlar om kläder, eller om det bara är bilder rent ut sagt. Allt du gör, hur du klär dig, hur du är, hur du ser på saker och ting, allt de gör min vardag ett steg lättare och ett steg i rätt riktning. Fortsätt med de otroligt bra jobb du gör! Så ser jag fram emot att fortsätta att läsa om ditt liv ännu mer i fortsättningen! Du är grym!

  Reply

  Åh du är så snyggt brun! Använder du brun utan sol, vilket märke isånnafall?
  Kram

  Reply

  tycker du? näe jag använder inte brun utan sol.. kram kram

  Reply

  Haha vad roligt, den första rosa är ingen klänning, de är en top egentligen. Provade den fast i vitt till studentklänning men tyckte att den var lite väl kort då sa hon som jobbade där att det är en top.. Men är man inte så lång är den ju svinsnygg som klänning!

  Reply

  är det sant? haha, jag är ju inte så stor och var helt säker på att det var en klänning när jag drog på mig den! såå fin är den. kramkram

  Reply

  Åh vad den militärfärgade var snygg, precis i min smak, vad går den loss på?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här