Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:51 | May 4, 2012

What do you think?

Nytt år, nya tag, ny stad, nytt jobb och nu även.. ny blogg(portal).

Jag slutade ju på Style by Tyra för ett tag sedan och fick ett superbra blogg erbjudande som jag tackat ja till. Jag kommer självklart att sakna min blogg hos SBT, det var ju liksom där allt det stora hände, jag fick världens blogg-energi och bloggen växte och blev ganska stor (större) och jag har fått så mycket underbara läsare med tiden så det är inte sant. Min tid med SBT-gänget har varit helt underbar och jag är evigt tacksam över att min blogg fått legat där. 

Numera hittar ni mig här på sannealexandra.com och om någon vecka lanseras en sajt som jag jobbar för (fortfarande hemligt) och min blogg kommer att vara kopplad till den sajten men det är under denna adressen ni hittar mig. Precis som när jag var kopplad till SBT hemsida. Mer om det när sajten är lanserad. En ledtråd är att även den sajten har med mode att göra.. 🙂

Så det är alltså här det kommer att hända nu, det är här ni kommer att få följa mitt liv. Ni kommer få följa med på resan med nya lägenheten, Nelly Catwalk, resor, shopping, inspiration, fotbollslivet, mitt nya jobb, ta del av mina stylingtips och MYCKET annat.

Så här och nu välkomnar jag er till min nya sajt, hoppas ni gillar den. Vad tycker ni om designen?
Jag har valt typsnitt, rubrik och det mesta själv. Väldigt cleant and I love it.


7 kommentarer7 kommentarer om “What do you think?”

  fint! ska bli roligt att se allt nytt du hittar på 🙂

  Reply

  Superfin och fräsch ny blogg ju! Det var jag som skrev angående Nelly Catwalk i den gamla bloggen och ville veta om du kommer till Jönköping på fredag? Kram och lycka till med allt spännande som verkar hända nu!

  Reply

  Jobbar du för chiquelle?? Den sidan lanseras ju strax?? Snygg ny header btw, älskar din blogg! Kram Sandra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här