Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:39 | May 30, 2012

It’s time.

Nu ska jag och mitt osminkade ansikte och ruffsiga hår hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch. Jag måste även byta om, jag springer runt i mina boyfriendjeans tillsammans med en blomming klänning? Hot! Slängde bara på mig något i morse när jag sprang ner till lobbyn och jobbade. Inte så noga.. =)

Nu är det dags att springa och inhandla lite smått & gott, därefter blir det att tvätta sisådär 10 maskiner och sedan vankas det födelsedagskalas för en av herrarna i laget. Ja och därefter ska jag jobba lite till. Det är mycket att göra och förbereda innan helgen!


3 kommentarer3 kommentarer om “It’s time.”

    Looove your blog!! jag ska på Summerburst Gbg i helgen och har paniiiik, vad ska man ha för kläder och skor? Kan du inte ge lite inspo, pleeeaaase!! =)

    Reply

    Hej Sanne!
    Oh vad jag älskar din blogg, du är så fin. Vad kommer dina jeans ifrån som du har på dig? Tack för en inspierande blogg.. kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här