Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:24 | May 31, 2012

Love when you talk to me.

Tack för all feedback angående vad vi ska köpa in på Notme.se, det hjälper massor och jag har tagit till mig allt ni skrivit! Nu är i alla fall inköpen på G och jag tror det kommer bli helt magiskt. Kan inte vänta till nästa plåtning och tills vi börjar fylla på med alla smaskiga nyheter! Glöm inte att kika in på sajten för vi uppdaterar flitigt med nyheter.

Utöver det så ser min dag ut såhär; jobb, packa, jobb, packa, jobb. Jag har nämligen så himla mycket jobb idag som ska göras, inköpen ska bli klara, jag ska jobba i kapp ett flertal timmar på företaget jag jobbar hos och så måste jag även hinna packa allt. Den dagen vi är tillbaka här (om 10 dagar) ska vi bara in på hotellet och hämta väskorna och sedan sticka till lägenheten så nu måste hotellrummet rensas. Högst upp på min prio-packnings-lista ligger min kamera & kameraladdare, eller ja efter mitt kort och mobil typ.

MEN! Eftersom jag tycker så mycket om er och min blogg så lovar jag smita in med lite inlägg och även en dagens outfit.

Såhär såg jag ut igår..

LOVE, S


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här