Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | June 29, 2012

Vaca!

Åå vi har det underbart. Ber om ursäkt för dålig uppadatering igår men det var full rulle hela dagen och en dag semester från bloggen måste man få ta ibland 🙂

Vi sover ut, äter gott, solar och badar på stranden, går strandpromenader, dricker sangria på loungen på stranden och bara myser. Helt underbart! Spanien levererar som alltid och min näsa börjar bli lite röd. Detta är vad jag kallar semester! Nu är det bara jag, mamma & pappa kvar, mys.

Ikväll vankas det lite småshopping och middag på Puccini.


7 kommentarer7 kommentarer om “Vaca!”

  Snygga solglasögon!!!! B) (dom med blått glas, är det samma som dom som ligger på bordet ellr är det olika? Jag vill ha sånna med färgat glas! Super snyggt! 😀 )

  Reply

  Du har en underbar blogg. Du är också så otroligt vacker och snygg!

  Jag undar om du läser nå bloggar? Isäfall vilka bloggar läser du och läser du nä bloggar dagligen?
  Det vore kul om du kunde svara!

  Reply

  Hej Sanne! Jag vill börja med att säga att din blogg är grym!!
  Vi åker till Torrevieja om en månad och jag skulle verkligen uppskatta om du kunde tipsa om någon bra restaurang, nattklubb och några sköna ställen att hänga på typ olika fik eller offentliga pooler där man kan ta en drink och lyssna på musik.
  Ha en fortsatt trevlig semester!!

  Reply

  du är min största inspiration just nu när det gäller kläder osv! GRYM BLOGG!

  Reply

  hej, hej ! vart kommer din sjukt snygga bikini ifrån ? 🙂 kramar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här