Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:34 | July 30, 2012

Look of the day

Jeansjacket Levi’s, Skirt and tee H&M, Sneakers Scorett, Sunnies Ray ban, Watch Omega, jewellerys Childhood & Massimo Dutti.

Jag kan ju tala om att när Mr fotar mig eller vem det nu kan vara så blir det en del försök, så som nedan, han knäppte två bilder på mig när jag INTE var beredd haha men det är nästan roligare!! På första bilden gapskrattar jag förmodligen åt något han säger och på den andra bilden vet jag inte alls vad jag pysslar med..

//
NOT PREPARED. When my bf is taking pictures of me sometimes he’s taking pics even tho im not ready. In the first pic im prob laughing about something he’s telling me and in the second pic i have no idea what im doin.. =)3 kommentarer3 kommentarer om “Look of the day”

    du är så snygg älskar din klädstil

    Reply

    Bästa bloggen!! Gillar du själv att läsa bloggar? Vilka bloggar läser du ??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här