Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:30 | July 30, 2012

My monday todo.

Min todo idag är inte att leka med. Bara att sätta igång. Här nedan kommer en bild från igår när jag var på väg för att träffa lite tjejer och sola, vi låg från 11 till 16 med en liten lunch paus. Solade, läste skvallerblaskor och surrade. SÅ skönt!

Idag är det andra puckar, nu ska jag styra ordning en frukost och sedan är det bara börja kriga med allt som måste göras. It’s monday my friends..

// My todo-list today is horrible. I have a lot to do and i better start now. The pic i uploaded is from yesterday when i was on my way to meet up with the girls, we had a blast. Sun, girltalk, magazines.. Wonderful.

Well, better get started!


1 kommentarerEn kommentar om “My monday todo.”

    Vad skulle du göra om du fick reda på att din kille smsat en annan tjej? Alltså på det sättet att skriva “saknar dig, längtar efter dig” osv.. ? Snälla berätta för mig.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här