Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | August 27, 2012

Cancelled.

Plåtningen idag blev inställd. Jag skulle plåtas för en makeup-bok som kommer ut om ett tag och jag skulle bli sminkad i en naturlig look. Plåtningen kommer att bli framflyttad och jag hoppas jag kan det datum dom behöver mig. We’ll see..

En sovmorgon, powerwalk, lunch och lite sol på balkongen har tagit upp denna förmiddag och nu sitter jag nyduschad med en nästan klar sminkning och peppar för kvällen. Födelsedagsdrink står på schemat med vänner. Monday funday!

// The shoot i had today was cancelled.

I was sleeping in this morning, went on a powerwalk, had a nice healthy lunch and now i just got out of the shower. Excited for tonights birthday party. Bday drinks with friends, can’t get any better.. Monday funday.


7 kommentarer7 kommentarer om “Cancelled.”

    hej Sanne! Skulle inte du kunna länka några snygga klänningar som man kan ha när man ska ut och festa? 🙂 tack på förhand, kram!!

    Reply

    hej Sanne! Skulle inte du kunna länka några snygga klänningar som man kan ha när man ska ut och festa? 🙂 tack på förhand, kram!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här