Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:16 | September 19, 2012

J’aime

 Nu har min leverans från Nelly äntligen kommit, kul tycker jag! Allt ser riktigt bra ut och jag har just provat allt och haft en liten modevisning. Allt satt som en smäck förutom den marinblå klänningen ni ser på bilden, den var för stor (till er som beställt den, jättestor i strl, min XS var som en S/M) Annars är jag väldigt nöjd!

// New In from Nelly.


6 kommentarer6 kommentarer om “J’aime”

  Hej Sanne! Tack för en fantastiskt bra blogg!
  Hur lång tid tog det innan du fick din leverans? Kram

  Reply

  Hej Sanne! Vad köpte du för storlek på Tshirten. För på internet visar dem två bilder på den, den ena bilden visar att tshirten är slapp liksom, och den andra att det är en tight-modell. Så nu vet jag inte vad jag ska köra på. Jag är smal till midjan men har stora bröst, och jag vill att tshirten ändå ska sitta slappt liksom. Vilken storlek passade dig?

  Reply

  Jag har XS och den är inte tight utan helt perfekt tycker jag, vill inte ha den tight!=)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här