Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:37 | September 19, 2012

My morning

Kickstartade denna dag med frukost, avocadomackor, yoghurt med valnötter och honung, juice och te. Mmm.. Framför Nyhetsmorgon såklart, världens mysigaste program.

// Started this day with bfast, avocado sandwiches, yoghurt with walnuts and honey, juice and the. Mmm.. In front of my fav program on tv, Nyhetsmorgon.

Kikade runt på lite bloggar och såg att min vän Hanna hade skrivit om Mogi, en tjej som tydligen har en av Sveriges mest exklusiva garderober. Blev precis som Hanna nyfiken på att kika in bloggen och HERREGUD vilken garderob, jag har nu hittat någon jag skulle kunna tänka mig att byta garderob med. Den första.. SÅ fina kläder och extremt bra smak. Felfri enligt mig! Kika in hennes blogg här.

// Was reading some blogs this morning and on my friend Hannas blog she wrote about this girl Mogi who has one of Swedens most exclusive wardrobes so i had to check it out and OMG, i have now found someone i could change wardrobe with. She is amazing! Check out her blog here.

 


3 kommentarer3 kommentarer om “My morning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kommet de snygga tallrikarna ifrån? Har letat så länge efter sådana! =)

    Reply
  • ikea=)

    Reply
  • dricker också te varje dag man varierar alltid med smaker. har du någon favoritsmak? min är äkta kanelte och grönt vaniljte, riktigt gott! 🙂

    Reply