Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:02 | September 23, 2012

Taco night

Mysig tacokväll hemma hos oss ikväll. Massa tjejsnack och skratt, precis som det ska vara.. och mätta magar förstås. Jag köpte en ny kudde och kruka idag, lovar att visa er i morgon. Här får ni en liten sneak peak på mitt hem! Nighty.

// Such a nice taco night. Girltalk, laugh and great good- just the way i like it. Here r some sneak peeks from my home. Bought some new stuffs today that ill show u tom. Nighty


4 kommentarer4 kommentarer om “Taco night”

  Hej! Jag är lite sugen på att få se erat matbord. Har för mig att du skrev förut att ni köpte nytt när ni flyttade. Kram

  Reply

  tänker du på barbordet jag ville sälja? kram

  Reply

  Nej matbord har för mig att du prata om något stort sådant lr bara kanske blandat ihop det hehe

  Reply

  Snyggt! Var i stan bor ni? Ungefär alltså…menar stadsdel, inte gata.. 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här