Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:12 | September 28, 2012

Look of the day

Sweater Zoe Karssen, Jeans Dr Denim, Jacket Zara, Fur Monroe, Sunnies RayBan.

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Look of the day”

  Vad heter modellen på dina Ray ban? Sjukt snygga!

  Reply

  Hej Sanne! Jag har en fråga, hur ska man gå till väga för att bli modell? Jag tänkte att du kanske hade någon bra idée med tanke på att du jobbar som modell. Det är så svårt att veta vart man ska börja.
  Din blogg är grym, läser den dagligen!

  Lowisa 16 år

  Reply

  Hej! Hoppas du har en fin helg med fin familj. Gillar din blogg!

  tänkte bara höra med dig om du har nått tips på fina vardags boots men som man ändå kan ha när man ska ut på nått lite finare.. nått i stuk med dessa: http://www.hm.com/gb/product/03932?article=03932-A Helst inte allt för dyra då jag är student i London.. Tack! 🙂 Kram på dig sanne, du är verkligen jättefin!

  PS. Så fort jag går in på din blogg så blir jag glad! Du sprider en sån possitiv känsla! 😀

  Reply

  Heej Sanne :)!

  Älskar din stil!!!
  Kan du inte ha mer bloppis? 😉 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här