Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:51 | October 31, 2012

DO YA THING.

Som sagt, han körde sin grej och jag körde min. Jag har blivit helt besatt av att göra benböj med enkla vikter, jag känner mig SÅ mycket starkare i ben/rumpa men även i mage och rygg. Jag varvar mellan att köra med lite smalare fotställning och breda. Bästa känslan är att köra riktigt korta pauser och känna hjärtat slå!

Vad Simon känner sig starkare av när han gör sin övning kan ni ju ta med honom….. Jag provade inte ens, ville helst inte ramla och få alla vikter över mig.

// From today. Squats is my new obsession. What my bf is doing is none of my business.. i didn’t even try haha!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här