Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:41 | October 31, 2012

OH MY.

DET ÄR SÅ VIKTIGT! Om Sundsvall vinner denna matchen, som är 30 minuter kvar kan dom klara sig från kval och vad händer? Jo strömavbrott. Just nu sitter vi här i soffan, jag, Simon (som är skadad) och My (Kevin Walkers flickvän) och har panik! Antingen kommer matchen sättas igång ikväll och killarna får spela klart dom sista trettio eller så kommer matchen spelas i morgon förmiddag..

Pallar inte detta alltså! Mina nerver haha, detta händer ju inte!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här