Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:41 | November 20, 2012

Since we never get tired of beauty talk..

Det finns bara ett spa jag går till i Sundsvall och det är Spa Maskrosen som ligger på Spa City Break. Det är inte bara världens fräschaste spa och frisersalong utan behandlingarna och hudterapeuterna är så jäkla grymma.

Min mamma var här i somras och jag lurade med henne till spat för ett par timmar i deras overkligt härliga hamaninspirerade spaavdelning och sedan lade vi oss och gjorde varsin ansiktsbehandling. Hon gjorde en klassisk ansiktsbehandling men med ultraljud och jag kan säga att det är så himla många som frågat henne vad hon har gjort, jag har aldrig någonsin sett henne med finare hy, den blev helt otroligt fin efter behandlingen. Jag hade själv aldrig provat ultraljud så i fredags kväll smet jag dit och gjorde behandlingen. Vi körde en riktigt djuprengörande behaldning med ultraljud, portömning och även syra. Jag var len som en babyrumpa när jag gick därifrån men såklart lite rödflammig i hyn eftersom hon klämt så mycket.

Nu 4 dagar senare när huden nästan läkt klart så känns huden väldigt stabil, stabilare än någonsin. Den känns mjuk, len och behandlingarna har gett väldigt fin lyster. Jag tycker verkligen att ni som funderat på att göra en ansiktsbehandling med ultraljud ska göra det tillsammans med en portömning för att huden känns verkligen som den är helt ny efter det. Mitt tips om du bor i Sundsvall är Spa Maskrosen.

Passa på att få brynen plockade och färgade på samma gång och även fransarna. När du gör en behandling hos Spa Maskrosen kan du lägga till frans & brynfärg för 150 :- istället för 350:- Hur fint och naturligt resultat som helst, jag får aldrig till mina ögonbryn lika bra som på salong. Bästa känslan är ju att vakna och nästan känna sig sminkad redan, ja eller som på stranden när fransarna och brynen är riktigt mörka oavsett att man är osminkad. Skönhetstips när dom är som bäst!

( Jag har smink på bilden men brynen är helt naturliga efter färgningen)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här