Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:19 | November 29, 2012

BAPAPAPA

Ready to go. Det blev som planerat, hyra bil, strosa pa Rodeo, 3rd street i St Monica och sa far vi se vad kvallen bjuder pa.. Men som sagt, forst ut- bil!

LOVE, S

// Time to rent a car..

 


2 kommentarer2 kommentarer om “BAPAPAPA”

    Hej! Jag har en lite underlig fråga kanske men så får det va. jag följer dig på instagram och för ett tag sen, minns inte hur längesen, såg jag att du gillat en bild på en tatuering. Tror att det var någon du kanske känner som har en text på höften, lite som Rihanna har om du har koll på det. Tyckte det var supersnyggt men dum som jag var gillade jag inte bilden och nu vill jag såklart hitta den igen. Ringer det någon klocka? Har du någon aning om vem eller vilken bild jag menar? Skulle var till stor hjälp! Tack på förhand 🙂 För övrigt verkar du som en otroligt glad och härlig tjej! Hoppas du njuter av semestern. Kram

    Reply

    Jaa, min syters =) kolla linn llinnandersson på instagram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här