Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:31 | November 29, 2012

GOOD MORNING FROM L.A

Klockan är halvnio här, vi vaknade hur pigga som helst klockan halvsju, YAY. Vi som vanligtvis är jordens mest morgontrötta människor. Eftersom det är regnigt här idag igen (det ska regna till på söndag) så ligger vi och klurar på dagen, jag tror vi ska sticka och hyra bil och köra yttligare lite shoppingvändor, kanske en lunch på Rodeo Drive eftersom det är såå mysigt där och jag anar att en viss herre vill spana in Ralph Lauren butiken..

Jag tänkte även att det är perfekt väder för en mani & pedi. Vi får se, vi tar dagarna som de kommer. Vädret ser mycket lovande ut efter söndag men eftersom Vegas bjussar på 23 grader och sol på söndag kanske vi drar dit redan då, skulle passa bra eftersom Steve Aoki spelar på måndag och vi vill se honom! We’ll see.. Som ni hör har vi inte så mycket planer utan vi bara hänger & har det bra.

Nu ska vi i allafall styra upp frukost och sno Johannas bilnyckel för att smita ner på Melrose och köpa kaffe, det kan behövas! 

// Coffee time, our jetlag is horrible. Planning this day.. it’s raining so i guess mani & pedi and some shopping sounds good. We’ll see..


1 kommentarerEn kommentar om “GOOD MORNING FROM L.A”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här