Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:16 | November 30, 2012

The other day

Igår kväll efter att vi vilat en stund här hemma (dummaste beslutet någonsin) så fick vi dra oss upp ur sängen, hoppade in i bilen, åkte raka vägen upp till Sunset och där började jag faktiskt piggna till lite, det är något speciellt med den där gatan. Vi parkerade vid Sunset Plaza och åt laxpasta på Le Petit Four (mamma, jag vet att du är avis!) Drack ett glas vin och sedan höll vi båda på att somna sittandes..

Åkte hem då Johanna också kom hem, Mr däckade i sängen för att han skulle “prova hur det kändes att ligga under täcket” så jag smet in till Johanna, åt marabou i sängen och pratade. Somnade inte förrän 00.30 och vaknade nu, halvtio, hur bra?! Jetlag u are gone.

// Last night at Sunset Plaza. Didn’t go to bed until 12.30 and woke up 9.30, yay… jetlag u are gone.


3 kommentarer3 kommentarer om “The other day”

  Hur kom ni hem sen? Körde ni trots vin/öl?

  Reply

  lattol, du far ju kora pa en ol har.. till och med en drink, inte samma regler som i sverige men simon drack lattol och korde!

  Reply

  Jag visste att reglerna är annorlunda, men var lite nyfiken på hur ni resonerade med USAs lagar vs. Sveriges lagar. Tack för att du svara, och för en jättebra blogg! Ha en mysig resa 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här