FEELING BETTER.

Jag mår bättre! Svullnaden är i princip borta och även allt det röda i ansiktet. Mår även bättre hela jag, medicinen värkar, yay! Jag har faktiskt varit lite orolig, jag vet ju inte vad det är fortfarande så ska gå till doktorn i Sverige och kolla upp detta för jag kan ju med största sannolikhet få det igen, har man fått en allergichock finns ju risken för en till så jag måste veta vad det är jag är allergisk mot och även vara beredd med mediciner ifall det skulle inträffa något.

Hur som helst så mår jag bättre men har varit trött och yrslig idag efter all medicinering, däckade i Simons knä för några timmar sedan och vaknade av att jag drömde att jag hade andningsproblem. Pjuh. Nu ska jag försöka koppla bort allt och bara fortsätta äta alla mediciner så får jag ta resten i Sverige! =) Fick ju i alla fall en extradag i L.A, mysa med Johanna en kväll till och äta riktigt god sushi!

LOVE, S

// Got a allergy chock so we couldn’t go to Sweden. Rebooked our flight til tomorrow so now im just resting, i feel a lot better tho.. Thank god.

1 reaktion på “FEELING BETTER.”

  • Caroline skriver:

    Hej Sanne! Skönt att höra att du mår lite bättre, blev super orolig när jag läste ditt tidigare inlägg!! Obehagligt det där med allergiska reaktioner, man vet ju oftast inte vad de beror på :/ Skönt iaf att du är på bättringsvägen! 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.