Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:07 | December 30, 2012

Faves.

Medan jag sitter och pysslar inför morgondagen spelas detta låtarna på repeat. Älskar varenda en och känner lite extra för The Veldt, en riktig Sannelåt. Helt magisk! Den näst sista låten är en kompis till mig som har gjort, hur fet? Ni som är trogna läsare kanske minns att jag berättade att jag träffade min barndomskompis nu i L.A och att han gör musik? Lyssna, it’s him! Den sista låten ska jag förresten smacka på i morgon, vill dansa så fort jag hör den.

// My fav songs right now.

http://www.youtube.com/watch?v=0q10ICt_89I


5 kommentarer5 kommentarer om “Faves.”

  Kan du snälla tipsa hur man kan se snygg ut imorgon? 🙂

  Reply

  Jag ska också styra nyårsfest i morgon. Är så stressad och nervös, men otroooligt taggad jag också!!:D

  Reply

  HeJ, jag undrar vad du ha för storlek på din michael kors väska, ifall det är small eller medium? Då jag ska köpa en, och din verkar vara i perfekt storlek. Kram och älskar verkligen din blogg hehe 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här