Relationship.

Nu har vi snart varit tillsammans i två och ett halv år, sjukt rolig tid och jag känner att vi bara blir ett bättre och bättre team. Han är min bättre hälft!

Nu finns vi för varandra i vått och torrt. Känner varandra innan och utan, skrattar och gråter ihop. Simon sa för någon vecka sedan ”Jag vet vad du pysslade med igår, jag känner dig. När du blir för uttråkad börjar du småtjaffsa om något du egentligen inte bryr dig om, men jag vet det nu så jag ignorerar det bara” Haha. Förstår ingenting vad han menar. Näe men jag tycker verkligen inte att det blir sämre med tiden, tvärtom, det blir bara roligare och roligare och jag kan inte längre tänka mig ett liv utan honom. Visst att det var spännande och nytt i början, så är det ju men jag tycker faktiskt charmen ligger i att man känner varandra på djupet, det är mycket mäktigare och coolare känsla. Han är fasiken det bästa som har hänt mig!

// He’s the best thing that ever happened to me.

Här har han mitt linne på sig för att jag frös, haha, så länge sen nu. Gentleman!

7 reaktioner på “Relationship.”

  • Anna skriver:

    Underbart att läsa, ni e så fina ihop 🙂 Precis som du beskriver känner jag, han är min bättre hälft. Tyvärr är det inte VI just nu, han lämnade mig för ett tag sen pga familjeproblem. Aldrig känt mig så tom som nu. Men när jag läser din fina text och känner igen mig i er kärlek så får jag lite hopp om att vår starka kärlek kan lösa detta 🙂 Oj vad jag rabblade på här…. Ha en fin kväll, och tack för en grym blogg 🙂 Kramar

  • ks skriver:

    How did yo meet each other?

  • Sanna skriver:

    jag håller helt med dig om att relationen bara blir bättre för varje år.
    Hur träffades du och din kille ?

  • Martina skriver:

    VIsst är det det bästa som finns! 🙂 Vad skulle man göra utan sin andra hälft? 🙂 Och vem skulle man vara…. 😉
    En helt annan grej, har du provat att spraytanna dig i Sundsvall? Bor ju här också å är sugen…men vill inte chansa på nåt ställe som inte är bra.

  • Malin skriver:

    Tips på alla hjärtans dag pressent/ överraskning till sin pojkvän?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.