Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:48 | January 31, 2013

IT’S OFFICIAL, GALAVANT.

NU är det officiellt!!! Ni minns väl för någon vecka sedan att jag bad er gilla mina vänner Galavants facebooksida för att stötta dom men även för att ni skulle kunna ta del av spännande nyheter. Ni som gillade sidan har nog inte missat dagens updates..

Galavants första singel “Tonight” har blivit signad av Universal Music Sweden och kommer att vara årets ledmotiv till Summerburst, Sveriges största housefestival. Ni kommer att hitta Galavant på festivalen och ni kan gilla deras facebooksida här för att ta del av fler nyheter, det är nu det börjar.. =) HÄR hittar ni den.

För att kolla in dagens Summerburst avsnitt som grabbarna är med och visar lite previews, titta HÄR.

// It’s official. My friends Galavant first single “Tonight” have been signed by Universal Music Sweden and will be this years theme song for Summerburst, Swedens biggest house festival. Dope!! They are going to be at the festival and u can like their fb page here. If u want to see a lil sneak peek from what they do, check this video out. Today’s Summerburst Tv.

 


1 kommentarerEn kommentar om “IT’S OFFICIAL, GALAVANT.”

    Mamma mia!! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här