Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:11 | January 31, 2013

THURSDAY NIGHT

I hörnet på bilden skymtar ni vår nya stol (bilden ger den inte rättvisa, fler bilder kommer) Vi har flyttat vår vinkyl in till matrummet och nu är tanken att få ordning på allt som ännu inte är 100 %. Bredvid stolen har vi redan spanat in en tavla som kommer bli helt maxad bredvid. Yay. Älskar att handla nytt till hemmet! Jag kom på idag att jag lätt skulle kunna hålla på med vår lägenhet på heltid, som ett heltidsjobb! Ge hit ett kreditkort bara så ska jag styra i ordning =D

// New In, the chair in the corner. Next to it we are gonna have a really cool painting. Love interior! I could def work as our personal interior designer.. full time. Give me a credit card and i will make the apt look fab!!


1 kommentarerEn kommentar om “THURSDAY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här