Getting there.

Har haft en förkylning som legat och lurat i över en vecka och igår kväll bröt den ut. Knew it! Har nog nyst över 20 gånger bara i morse, ögonen rinner och jag börjar känna mig lite seg i hela kroppen. Idag blir det att frossa i c-vitaminer och annat som kan lindra förkylningen, jag har ingen lust att behöva skjuta upp körkortet!

Det är väl typiskt att jag precis hann komma igång riktigt ordentligt med träningen och så bröt detta ut, jag som är så träningssugen! Jag får se det positivt, det blir ett test för mig nu och se så jag går tillbaka till samma rutiner så fort jag mår bra igen. Det ska jag! Bara att bestämma sig men först ska jag låta min kropp få vara lite krasslig, har en massa spännande saker framför mig, berättar så fort jag får!

Men nu serveras det spaghetti och köttfärsås här hemma, därefter ska jag mumsa på glass (det får man alltid när man är sjuk) och så ska jag bara mysa i soffan med täcket och bra filmer hela dagen.

// Im sick. Knew it.. I was just waiting for it. Well, of course it’s coming right when i feel so in shape, been working out every single day almost. This is gonna be a test for me, need to get back in the same routines as soon as i feel better. Ill make that happen. Now when im sick im just gonna relax, eat icecream and watch good movies. I have a lot of exciting things coming up so i better get well soon.

4 reaktioner på “Getting there.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.