THAT RIGHT MOMENT.

14e Februari, Alla hjärtans dag för er, min domedag tyckte jag fram till nu. Jag har vetat sedan ca 3-4(?) veckor tillbaka (då jag började köra) att jag skulle skriva både teroiprov och göra körprov denna dag. Det har varit ett par slitiga veckor och extremt mycket plugg senaste dagarna. När jag satte mig i en bil första gången för 3-4 veckor sedan hade jag aldrig kört förut. Jag kan säga att det har inte bara varit en dans på rosor, det har varit extremt kul men jag har också velat ge upp, men vägrat.

I morse vaknade jag med ett leende på läpparna, jag kände att det här är dagen. Nu jäklar! Jag satte på mig min busnelklänning dagen till ära och åt en god frukost. Skrev teoriprovet, kändes faktiskt bra under tiden och det hade jag faktiskt inte förväntat mig. 10 minuter kvar på provet och jag klickade i att jag var färdig. Godkänt! Ah, sjuk känsla. Teorin var ju den största ångesten.

Några timmar senare, dags för uppkörning. Var så nervös så att mina ben skakade och handsvetten lär mannen bredvid mig ha känt när vi hälsade på varandra haha. Körde ut från parkeringen, han bad mig köra till sjukhuset, jag körde ut på motorvägen, han frågade var vi var på väg ”Vet inte” sa jag och skrattade. Han talade om att jag åkt för långt. ”Ja men vi är ju inte sjuka heller sa jag” Vi skrattade och åkte sedan till Birsta Köpcentrum, jag talade om att jag tyckte det var en bättre idé att shoppa. Parkerade på en parkeringsplats vid shoppingcentret, åkte tillbaka till Vägverket och väl där talade han om att jag var godkänd. KÄNSLAN? Jag frågade honom två gånger om han skämtade. ”Det är något jag inte skämtar om” sa han och jag blev helt överlycklig.

NU är det gjort och jag måste nästan ge mig själv en klapp på axeln, snacka om intensivkurs. Nu ska jag springa och göra ett ärende för när Mr kommer hem ska JAG köra ”vår” bil och handla inför kvällens middag. Åå vad jag är lycklig, denna Alla hjärtans dag ska firas och jag kommer alltid att minnas den.

// Took my drivers license today. Feels SO good. Im gonna remember this Valentines day forever.

 

 

21 reaktioner på “THAT RIGHT MOMENT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.