Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:58 | February 21, 2013

SAT INSPO.

Velat fram och tillbaka angående vad jag ska ha på mig på releasefesten på lördag, känns för kallt för klänning utan strumpbyxor och har inga klänningar jag tycker passar till strumpbyxor så nu tror jag att jag vet vad jag ska satsa på. Inspireras av vackra Ashley Sky.

Jag tänkte svänga förbi American Apparel och inhandla deras svarta Disco Pants, satsa på någon passande topp och plocka fram mina gamla stora ringar och skyhöga klackar. Voila! Disco.

// Getting inspired from Ashley Sky. This is kinda what i wanna look like on sat.


1 kommentarerEn kommentar om “SAT INSPO.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! 🙂
  Kikar in på din blogg nästan varje dag och vill börja med att tacka så mycket för en super bra blogg!! 🙂

  Jag skulle vilja ha lite råd. Jag ska med min mamma och syster till NY om några veckor och undrar vad du tycker man bara måste köpa när man är där. Typ topp 10 saker, dyra som billiga som jag inte får missa. Speciella märken osv som är billigare där eller inte finns i sve? Är tex lite sugen på att köpa den där Michael Kors väskan du har, så fin!

  Tack på förhand!

  Kram Jennifer

  Reply