Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:12 | February 27, 2013

Tonight’s look.

Whatsup Kalmar! Vi har precis checkat in på hotellet, utnyttjat spaanläggningen och nu har jag just gjort mig i ordning, snart dags att jobba. Vi ses på Harrys klockan 22!

Såhär ser jag ut ikväll. Hoppas ni har en bra kväll, glöm inte att ni kan följa mig på Instagram också ifall ni vill ha fler uppdateringar under kvällen, Sannealexandra heter jag där.

Hoppade upp på toaletten för att kunna visa er vilka skor jag har idag, har ingen lust att fråga någon av killarna som ligger och tar en nap på rummen att ta bilder på mig haha så ni får stå ut med kassa outfitbilder!

LOVE, S

// Look of today.


7 kommentarer7 kommentarer om “Tonight’s look.”

  OMG!! E det en förlovningsring man ser eller???????? Grattis isf:D!!

  Reply

  hihi nej.. det hade jag talat om isf! bilden är spegelvänd =)

  Reply

  Får man fråga vars den fina toppen kommer ifrån? 🙂

  Reply

  Toppen kommer från HM trend men den är gammal. Det finns en exakt likadan på bikbok:)!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här