Another city

Var som sagt en sväng på Notmekontoret och fick träffa hela gänget. Denise hade självklart med sig lilla Liston och det var ett efterlängtat besök, har velat träffa honom sedan hon skaffade honom och idag blev det äntligen av. Hur söt som helst, ett litet ha-begär gick jag självklart med därifrån Jag och djur alltså..

Har nu varit och riggat inför kvällen. Ligger i sängen nu, slängt upp håret i en knut, satt på tv där Top Model reprisen visas och bara myser. Om någon timme ska jag styra upp mig själv, duscha, föna, locka, greja och sedan ska vi ner och äta på stället vi kör eventet på ikväll. 23.00 kommer alla skogalna tjejer och efter eventet ska vi och dansa lite på Boom Boom Room som tydligen ska vara riktigt riktigt bra, Denise och gänget ska också med så det blir kul. Vi ses knappast aldrig och vi är ju rätt bra på att dansa loss så ikväll gör vi det vi är bäst på ihop! Whopa!

// Went to notme’s office today where they had a huge sale. I was so happy because i got to meet Liston for the very first time, he’s such a cutiepie. Want a dog!! Now im at the hotel, just chillin in bed.. gonna jump in the shower soon. After the event tonite we r going out dancing. Whopa!

3 reaktioner på “Another city”

  • Madeleine skriver:

    Vart kommer den gråa tröjan ifrån :)??

  • Mich skriver:

    Hej! Du är verkligen sockersöt!

    Jag är lite nyfiken på hur du blev modell med dina korta längd? 🙂 såg i en frågestund att du är runt 1.65 men modellers ”minsta” längd ligger väl på Max 1.72 cm? Jag är själv kort och ligger runt i din längd och hade gärna blivit modell! Men givit upp eftersom jag inte trodde jag hade längden inne 🙂 har du tips på agenturer och hur blev du upptäckt så att säga?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.