Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:09 | March 30, 2013

Country

Hur mysigt är inte hotellrummet jag bor på? Här ligger jag och drar mig i sängen nu. Ätit en stor frukost och snart ska vi mötas i lobbyn och ta en promenad till en sittlift vi tänkte ta upp till toppen, vandra omkring en stund och ha det skönt innan vi beger oss mot nästa stopp- Sandviken.

Jag är en riktig mystjej. Har legat här i säkert två timmar nu, solen skiner in, tvn är på och jag har datorn på magen. Enda som fattas är mitt <3. Jag tror jag vill ha en fjällstuga en dag, tänk så mysigt! Den dagen skulle jag isåfall brassa på med riktig countrystil, ha en stor öppen spis, strosa runt i mysiga tofflor, baka lantbröd och njuta av naturen. Wow, vilka känslor jag fick såhär på morgonen, jag svävar iväg! =) Typiskt mig.

// Isn’t my hotelroom so cozy? Im in love. Makes me wanna have a country house one day.

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Country”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här