Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:43 | March 31, 2013

Inspo

Förra sommaren dog jag lite smått när jag såg stilsäkra Sofi Farhman i outfiten nedan. Idag när jag surfade in på Gina Tricots onlineshop så hittade jag en tunika som kanske kan stilla mitt ha-begär sedan jag såg Sofis (iof snyggare) kakifärgade tunika/klänning. Dom är absolut inte identiska men lite i samma stil!

Jag tänkte att Gina Tricots variant ska få flytta in i min garderob, tänkte ta den i en storlek större så jag kan använda den som på bilden, alltså som klänning till nätta klackar och brunbrända ben. Finns i butik nu!

// Love Sofi Fahrmans outfit down below so when i found Gina Tricots much cheaper kind of version i got very happy.

Gina Tricot.

 


1 kommentarerEn kommentar om “Inspo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här