Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:47 | March 31, 2013

Summer Feelings

.. Och samtidigt hittade jag lite sommarinspo på Gina Tricots hemsida. Hur fin är inte militärbikinin och även de färgglada med volanger och bred kant på trosan på bilden längst ner?

Jag kommer verkligen slå till på ett par solisar i färgat glas, helst i blått. Ray Ban och Le Specs har båda ett par fina så det står mellan någon av dom. För er som kanske inte känner att sådana spexiga solglasögon är lägga en förmögenhet på ser jag att de kommer in fina varianter på Gina med. Sommaren är så välkommen!


3 kommentarer3 kommentarer om “Summer Feelings”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här