Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:25 | April 16, 2013

ZARA INSPO.

En trench vill jag ha, äger en som jag tycker är lite för lång. Klassikt och vardagssnyggt! Beiga klackar skulle jag vilja ha i min skosamling, helst dessa nedan som till och med har en helt fantastisk prislapp (399:-) Jumpsuiten med så fint mönster är ju så somrigt härlig, perfekt att dra på sig till stranden. Jeansshorts och blå slapp skjorta kan aldrig gå fel och den gröna jackan är den snyggaste militärgröna jackan på marknaden.

// Wanties from Zara.


1 kommentarerEn kommentar om “ZARA INSPO.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här