Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:06 | April 17, 2013

MARINE.

Jag har ju tidigare bloggat om ett av vårens måsten (enligt mig) nämligen den marinblå/svarta blazern med guldknappar. Perfekt att  dra på sig istället för jacka nu till våren. Jag kommer matcha den med söta sommarklänningar när värmen dyker upp.

Jag hittade min på Gina Tricot här om dagen, finns liknande på både H&M och Zara bland annat. Älskar den! Idag drog jag på mig den över en ljusblå/vit randig skjorta, det kändes vårfräscht idag när solen skiner och vårkänslorna sprudlar. Ideerna sprudlar dessutom idag, mer om det en annan gång. Framtidsplaner…

// My new blazer. Everybody needs one this spring. Classy and chic.


2 kommentarer2 kommentarer om “MARINE.”

    Åh vad fin 🙂 hette modellen Anette blazer? Vilken strl har du? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här