Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:54 | May 28, 2013

ENJOYING SUMMER

Han är hemma! Vid lunch kom han hem och sedan dess har vi legat ute i solen och haft det bra, ätit lunch och haft det bra. Nu ska vi svira om till nästa sommarstopp. Ikväll vankas det mysmiddag. Kameran är alltid med numera, vad tycker ni om bilderna efter att jag skaffade ny kamera? Märkt någon skillnad?

LOVE, S


4 kommentarer4 kommentarer om “ENJOYING SUMMER”

  ja verkligen skillnad! så fina å färgstarka bilder! lyft för bloggen=)

  Reply

  Vad är det för märke/modell och lins på kameran? 🙂

  Reply

  Gud vad mysiga bilder! Jag undrar också vad det är för märke och modell på kameran! På jakt efter en ny inför semestern här! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här