Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:31 | June 19, 2013

My beauty Routines

Jag har fått frågor om ifall jag gjort något speciellt på senaste tiden då vissa av mina underbara läsare tycker jag fått mer lyster i ansiktet på senaste tiden. Jag tackar och bockar, jag jobbar hårt för att hålla huden fin och märker stor skillnad sedan jag började bry om min hud på riktigt.

Mitt första skönhetstips är mitt mineralpuder från Une. I alla fall åt er som använder er av mineralpuder. Jag har tidigare både använt ID Bare Minerals men även Idun och nu har jag äntligen hittat min stora favorit, Une.

Det bästa med Une förutom att den har en bättre prislapp, ger extrem lyster i och med skimret som finns i så är det 100 % rent och naturligt fint krossade mineraler som är vårdande för huden och ger ett jämnt resultat.

Jag har färgen M05 och du hittar det på bland annat Åhléns, Kicks men även online på tex Lyko, Eleven osv. Om du inte provat det är det dags! På bilderna nedan bär jag Une.

Andra skönhetsrutiner jag har som gör att jag fått mer lyster är mina produkter jag använder dagligen från Biotherm Aqua Source, både rengöring och ansiktsgel. Bästa jag haft! Jag skrubbar även ansiktet en gång i veckan med denna skrubben från Peter Thomas Roth LÄNK och även den absolut bästa ansiktsmasken från Darphin Skin Mat LÄNK, helt magisk, den använder jag också en gång i veckan. Glöm inte hellre att alltid ha solskyddsfaktor 50 i ansiktet, det är superviktigt. Mina absolut bästa tips verkligen, detta kommer från hjärtat och jag har verkligen märkt STOR skillnad sedan jag började med dessa skönhetsrutinerna! Take care of your face, det ska hålla länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “My beauty Routines”

    Vilket mineralpuder från UNE använder du? Ska nämligen köpa ett eftersom att du tipsade om det men det finns både i fast och lös form, bb-cream etc.

    Mvh Sandra

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här