Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:37 | June 28, 2013

15 % på hela sortimentet på Peyreshop.se

Fina läsare! Ni får 15 % rabatt på hela sortimentet på Peyreshop.se från och med idag och en vecka framåt. Ange bara sanne15 i kassan så tar ni del av rabatten.

Shoppa loss nu! Och angående jackan. Jag har en XS/S på min och den är ganska liten i storleken, jag är en XS i vanliga fall och denna passa precis, jag kan inte ha en för tjock tröja under för då blir den för tight. Så om ni också är sugna på denna goding till jacka så borde ni slå till nu! Jag har fått massa komplimanger idag av både killar och tjejer när jag burit den idag.

ENJOY LADIES!

// Now u get 15 % off if u write sanne15 when you are going to pay. Enjoy shopping!


1 kommentarerEn kommentar om “15 % på hela sortimentet på Peyreshop.se”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här