Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:19 | August 29, 2013

HUGE FALL INSPO.

Jag har knåpat ihop en massa höstoutfits åt er! Och det var en av er där ute som undrade hur jag skulle matcha en röd kappa, look below! Jag skulle gärna bära alla outfitsen nedan. Jag utgår ofta från mig själv så hoppas jag att ni gillar det!

Glöm inte att det handlar om att inspireras, det gör det i alla fall för mig. Jag sitter och tittar på hundratals insposidor och även fast jag inte kan köpa allt så inspireras jag och tar med mig det när jag shoppar själv! Skriver ut i morgon var allt kommer från.

// Some inspo for fall!


7 kommentarer7 kommentarer om “HUGE FALL INSPO.”

  Kanonsnyggt! Kan du inte skriva ut vart du hittat kläderna? Du tog med flera favoriter som är precis vad jag letat efter (ex vis grå tröjan bredvid röda kappan och jackan bredvid den rosa tröjan). 🙂

  Keep up the good work! Alltid grymt inspirerande att kolla din blogg.

  Reply

  den är från hm=) nu står det var allt kommer från! kram

  Reply

  Åh, vart kommer den svarta capen ifrån?

  Måste fråga också, vet du om din svarta cape du köpte på H&M häromdagen finns på deras hemsida? Har letat efter den på både hemsidan och i butik men hittar den inte.. Tyckte du var såååååå fin i din som du köpte Sanne! Inspireras så mycket utav dig!! 🙂

  och hallå, är inte din pojkvän väldigt lik han Kevin Walker som är med i Idol nu som också bor i Sundsvall?

  Reply

  Åh, vart kommer den svarta capen ifrån?

  Måste fråga också, vet du om din svarta cape du köpte på H&M häromdagen finns på deras hemsida? Har letat efter den på både hemsidan och i butik men hittar den inte.. Tyckte du var såååååå fin i din som du köpte Sanne! Inspireras så mycket utav dig!! 🙂

  och hallå, är inte din pojkvän väldigt lik han Kevin Walker som är med i Idol nu som också bor i Sundsvall?

  Reply

  hm, kolla hms ungdomsavdelning, den är därifrån! kram

  Reply

  Åh! kan du inte skriva länkar under varje kollage? 🙂

  Reply

  Hon skulle skriva ut imorgon varifrån allt kommer står det i inlägget 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här