ISABEL MARANT FOR H&M

Jag är över lag inte så mycket för samarbeten som H&M gör, jag brukar tycka att det finns enstaka plagg som är fina men det tråkiga med det hela är ju att dom flesta oftast springer runt i samma plagg efteråt i och med att det blir sådan hype. Dock är det ju så det blir, jag ska inte sticka under stolen med att jag oavsett att jag sett säkert 10 tjejer i förra veckan i Stockholm med dom lårhöga stövlarna från H&M Paris Show Collection så vill jag fortfarande ha dom. Som sagt, det brukar dyka upp ett par enstaka plagg jag oftast fastnar för men nu..

..Isabel Marants samarbete med H&M har släppt sin första preview och jag vill ha i princip hela kollektionen. Jag har hittills inte köat till något samarbete men denna gången kanske får bli den första? 

Såhär säger fröken Marant om kollektionen:

”I am to create something real, that women want to wear in their everyday lives, with a certain carelessness, which I think is very Parisian,” Marant said previously. ”You dress up, but do not pay too much attention and still look sexy. The collection is infused with this kind of easiness and attitude.”

Jag är helt med på vad hon säger, det snyggaste jag vet är enkla plagg (less is more!) Och att man kan klä upp sig snyggt men att det ser inte för stylat och uttänkt ut. Det är hett! Jag kan säga såhär, bootsen med fransar nedan är jag totalt kär i och kan inte vänta tills dom kommer i butik. Lika snygga till jeans/skinnbyxor som bara ben. Skulle även väldigt gärna vilja ha den gråa kavajen/kappan i min garderob, mjukiskläderna i grått, näe vet ni vad, allt här nedan får gärna hänga i min garderob!

Tack för morgoninspirationen och ha-begären Marant! Bilder & info från Vouge.

//  First preview from H&M’s collaboration with Isabel Marant. CAN’T WAIT.

 

 

5 reaktioner på “ISABEL MARANT FOR H&M”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.