Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:15 | September 29, 2013

Bad or good luck?

Precis när jag ska skriva det här inlägget råkar jag radera allt. Bara så ni vet, det är en sådan dag.

Jag reser ju i princip hela tiden och har blivit van vid att det kan strula i trafiken men idag? Oh herregud. Jag orkar helt ärligt inte vara jag. Kommer till flygplatsen idag, ska hämta ut min biljett i en sådan automat och då står det “Kontakta personal” Springer fram till informationen och bakom disken förklarar en kvinna för mig att dom har ett för litet plan för att få med alla så att hälften av alla passagerare får åka buss till Stockholm (jag!) Hon förklarar att jag kommer vara framme vid 18-19 någongång beroende på trafik. Jag får panik och blir riktigt irriterad, undrar hur det kan bli så och blir helt förtvivlad. Jag måste hinna till Simons match i Stockholm mot Hammarby, jag måste. Det är den viktigaste matchen för oss två på hela året, han vill ha mig där och jag vill vara där.

Hon sträcker fram handen och ger mig en voucher på 500 euro i kompensation, jag ser en solresa framför mig, blir jätteglad och talar om för henne att hon kan stryka mig från busslistan, jag tar ett tåg. Min väldigt snälla pappa ringer och bokar en tågbiljett åt mig och jag åker till tågstationen. Har en hel timme på mig,  pratar med farmor som säger “Gå inte på fel tåg nu Sanne” Nej säger jag och undrar varför hon frågar det, varför skulle jag gå på fel tåg?

10 minuter innan tåget går kommer jag på att jag inte är så sugen på maten på tåget i och med att jag 1. Åker tåg jämt och 2. Är hungrig hela tiden så har förätit mig på allt på deras meny. Springer till Pressbyrån för att köpa på mig massa gott, springer till tåget medan jag pratar med en vän, är helt inne i samtalet om allt mellan himmel och jord, vi pratade om killen hon dejtar, om idol och om matchen ikväll. Kliver på tåget där det står Stockholm stort längst fram på tåget, letar efter min plats men hittar den inte. Går ut ur tåget för att se om jag kan se någon konduktör som kan hjälpa mig, medan jag tittar ut ser jag hur mitt tåg (Sj Snabbtåg) på spåret bredvid åker iväg. Grattis Sanne Andersson, där missade du ditt tåg. Jag blev så arg så att jag började gråta..

Sprang till informationen och mannen bakom disken förklarar att nästa snabbtåg en timme senare är fullt, tårarna börjar rinna ner för mina kinder, plötsligt upptäcker han att dom har EN ända biljett kvar. Min biljett! Nu sitter jag och skriver på tåget och är framme 17.50 så att jag hinner till matchen.

My god. Hur ska denna dagen sluta? Jag verkar ju i alla fall ha turen i oturen nu i slutändan, jag har ca 4000 kr att resa för inom SAS (Hej L.A!) och jag hinner till matchen. Stresshuvudvärken kan vi ju prata om en annan dag… Just an ordinary day?!

Ni tittar väl på matchen ikväll? TV4 sport, förhoppningsvis ska jag väl befinna mig där då.. =)

sannealexandra-828-2


3 kommentarer3 kommentarer om “Bad or good luck?”

    Åh, din stackare! Det är så typiskt att man alltid råkar ut sånt här när man minst behöver det. Hoppas du kommer fram i tid 🙂 kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här