Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:17 | September 30, 2013

Still on the road.

Det är måndag och jag är inte hemma ännu. Jag skulle ju egentligen åkt med spelarbussen hem igår men fick lov att stanna, har saker jag behöver göra här. Jag åkte ju som ni vet direkt från Halmstad till Stockholm igår för att se Simons match och vet ni vad? Jag hann. Thank god! Dock så blev ju verkligen inte dagen som planerad, jag skulle ju hinna mysa med mina föräldrar, äta middag med dom och farmor och farmor och nu blev det helt ändrat, vi fick ses direkt på Arenan. Jaja, så gick det med det. Nu är jag i alla fall ledig så ska ta en vända “hem” snarast.

Matchen slutade 1-1 och Sundsvall fick ett rött kort redan i första halvlek så dom spelade med en man mindre i hela andra halvlek, tufft så ett poäng med sig hem var ändå värt det. Mr blev matchens lirare och det kändes konstigt att se honom i en blå/vit tröja istället för en grön/vit. Hur som helst, som Mr sa igår kväll “Nu var det gjort” Som ni kanske förstår var detta det sista vi ville skulle hända för ett år sedan när Mr bytte från Hammarby till Gif Sundsvall som då låg i Allsvenskan men olyckligt nog åkte ur och pang, där fick Gif och Hammarby mötas. Livet blir inte alltid som man tänkt sig =)

Nu sitter jag och äter lunch i Sturegallerian, har varit på en liten “casting” i morse och jag fick jobbet! Jag ska plåta för en webshop två dagar nästa vecka, kul! Mer om det en annan gång. Nu väntar jag på John, vi ska ha ett SISTA möte nu innan vi ses i Kina nästa gång. Kan inte förstå att detta händer.. Den 12e åker jag & pappa och då börjar den riktiga resan på min webshop SanneAlexandra. Wow! 

Har precis shoppat två godbitar, dom visar jag er i morgon. Och hörre ni, hur mysig är inte denna jackan från Zara? Borde jag slagit till? Jag försöker spara mig till Kina.. 

bild-1205


7 kommentarer7 kommentarer om “Still on the road.”

  E den ute nu? 🙂 vad heter den?

  Reply

  Såg din bild på instagram och blev jätte sugen på att prova kappan, åkte till zara och det slutade med att jag köpte den också! Så himla gosig och elegant på samma gång! Tack för tipset, du är en sån grym inspiration! Kram på dig 😀

  Reply

  Åh den jackan är SÅ fin, testade den idag jag med men köpte den inte då jag såg 4 andra tjejer inne på Zara springades med den, kanske en overklig ambition att försöka vara unik men jag åker också utomlands snart och tänker att jag ska försöka hitta något där som alla andra här hemma i Sverige kanske inte också har haha. Men ja, den va SÅ fin.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här