LOOK OF THE OTHER DAY

 Igår bjöd Sverige på detta underbara väder nedan, idag är det desto gråare och tristare but i don’t mind. Jag har jobbat och precis tagit ett långt varmt bad, på agendan står just nu storstädning. Längtar tills lägenheten är ren och härlig för då tänkte jag ta bilen och åka och inhandla lite färska blommor.

Jag har för första gången på 1,5 år i princip inga planer på att lämna Sundsvall inom den närmsta veckan (jobbet i Sthlm på tors blev inställt) och det händer ju aldrig annars, jag är ju alltid bara hemma och vänder så jag tänkte att en storstädning och lite fix och trix här hemma känns lägligt. Ser fram emot att ha en städat och fin lägenhet resten av veckan och helgen då vi får främmande. Bra känsla! Dessutom- jag ska vara hemma denna helgen, hela helgen till och med. Jag ser fram emot det! =)

Jacka Kina, Tröja Kina, Byxor Tiger, Skor Kina och väska Balenciaga.


2 reaktioner på “LOOK OF THE OTHER DAY”

  • Lisa skriver:

    Hej! Alltså detta har verkligen inget med bilden att göra, men har bara en fråga angående ditt körkort allt verkade gå så lätt för dig har du några tips och idéer är verkligen såå nervös, har haft två uppkörningar och kuggat båda och ja börjar bli så frustrerad arg och ledsen på mig själv att ja nästan skämms:( så tänkte bara om du har något bra tips på vad man ska tänka på eller liknande vore jätte snällt för känns så himla jobbigt nu:( kram

    • Sanne Alexandra skriver:

      Hallå där! Det har säkert blivit en ond cirkel, du känner dig nervös och i och med att det inte gått som du velat innan blir det ännu jobbigare och ännu mer stress och press. Jag gav mig fan på att klara det, jag pluggade som ett as sista dagarna, gjorde inget annat, gjorde sådana där tester man kan göra tills jag märkte att jag klarade det riktigt bra. På morgonen då jag skulle köra upp och även göra teorin klädde jag upp mig och kände verkligen ”det här är min dag, det här är dagen jag tar mitt körkort” jag liksom bara intalade mig att jag skulle klara det och det gjorde jag… tack och lov, det är ju ingen garanti att bara intala sig något men däremot verkligen ge allt och bara försöka fokusera allt på att du kommer klara det, mer positiva tankar än negativa… Det kan hjälpa lite i alla fall! Kör hårt, du kommer klara det snart och om inte? När du har det så har du de.. då kommer du inte gräma dig mer över hur det gick och hur många ggr det tog för dig att klara det. Stor kram och lycka till, KÖR HÅRT! U can do it girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.