GOT MY OWN WEEKEND.

Idag är det lördag. Jag jobbar hela kvällen men det gör inte så mycket, Mr’s och mina helger är inte riktigt som alla andras. Han ska ändå upp 08.00 i morgon bitti och ladda inför match så vi kan inte göra så mycket ikväll ändå. Vår ”lördag” blir i morgon istället då vi kan sova ut tillsammans på måndag. Våra helger är inte så heliga i och med att han alltid tränat eller spelar match och jag planerar därav ofta in jobb då också, vi har  däremot alltid lediga dagar tillsammans i mitt i veckorna då vi ”helgar” på ordentligt med mysiga middagar, sena kvällar och sådant som brukar höra till helger. Jag har i och för sig min alldeles egna Helg varje dag… =)

I morgon har killarna sin näst sista matchen för i år (förhoppningsvis, vägrar ens tänka på att kvala upp) Vinner grabbarna i morgon och Örebro som ligger tvåa just nu med 1 p mer förlorar så ser det faktiskt riktigt riktigt bra ut. Hold your thumbs!!! Hela vår helg kretsar kring morgondagens extremt viktiga match! Jag är sjukt nervös. Så, summan av kardemumman, vinner killarna i morgon och Örebro spelar lika eller förlorar kanske det förhoppningsvis blir en jäkligt bra kväll i morgon kväll med brakmiddag och ljubel, precis som en lördag, fast på en söndag.

2 reaktioner på “GOT MY OWN WEEKEND.”

  • Millan skriver:

    Hoppas det går bra för grabbarna i fotbollen! Jag har en fråga som jag skulle bli jätteglad om vill och kan svara på, jag såg en superfin skinnväska på åhlens i stockholm, väskan var från ett märke som jag tror heter DOT Stockholm, jag har googlat som en galning för att hitta väskan online eller andra inköpsställen men hittar inget.. Känner du till märket (och deras hemsida, som jag inte heller hittar) eller vet du var man kan köpa märket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.