SUNDAY THOUGHTS.

 Söndag och ledig dag vilket innebär jobb, träning, skypemöte och poddinspelning. Jag har precis varit på en promenad med Mr och tänkte sätta igång och vara lite kreativ nu. Kliar i hela min kropp, känner att jag är på väg någonstans och kan inte slappna av, njuter inte av att ligga i soffan och titta på tv utan vill bara jobba med webshopen!

Detta var första helgen på säkert ett år jag och Mr fick prova på hur det kändes att leva som dom flesta andra människor, att gå på ledighet ihop fredag-söndag. Vi har konstaterat att vi trivs bäst med vårt vanliga liv där helger knappt existerar men det var helt klart skönt med ett avbrott och så har vi ju haft roligt besök med =)

På fredag nästa vecka flyttar vi ”hem” till Eskilstuna, Mr är långledig som alla andra fotbollsspelare här i Sverige och vi hoppar tyvärr att resa långt i år i och med att jag lanserar min webshop, jag kommer ha så himla mycket jobb så det är inte läge i år. Förra året var vi borta i tre veckor, det får bli nästa år igen. Däremot ska vi på en weejend till Holland och hälsa på Mr’s nära kompis som spelar fotboll där nu, det ser jag fram emot. Annars sitter vi just i detta nu och pratar om att vi måste lägga upp en plan för vår ledighet, vi kommer att bli SÅ uttråkade. Alla andra där hemma jobbar ju… To be continued.

2 reaktioner på “SUNDAY THOUGHTS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.