Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | November 28, 2013

AIN’T LAURENT.

Skönaste och bekvämaste outfiten någonsin idag. Sweatern är ny från Imso.com och den är så himla härlig & mjuk. Rätt kaxigt tryck, är helt galen i kombinationen vitt & svart just nu. Känns så stilrent! Det bästa med denna tröjan är att jag lika gärna kan bära den med svarta skinnbyxor/jeans och klackar eller till ljusa jeansshorts på sommaren och espadrillos typ.

Jag valde att matcha den med mina sweatpants från Zara och Sneakers med klack från Scorett idag. Jag använder detta som en vardagsoutfit idag så jag matchade med guldklocka och mitt armband från Balenciaga.

U like? Tröjan hittar ni HÄR och jag bär strl XS.

DSC_0376

DSC_0424

DSC_0426

DSC_0427

DSC_0414

DSC_0410

DSC_0411

DSC_0412

DSC_0402


DSC_0403

DSC_0430


6 kommentarer6 kommentarer om “AIN’T LAURENT.”

  Vadå “kaxigt”? 😛 Texten handlar ju om att man föraktar att YSL byter ‘husnamn’ från att vara Yves Saint Laurent till Saint Laurent (med Hedi Slimane bakom den senaste utvecklingen av varumärket).

  Reply

  Kommer kollektionen snart? är desperat efter något till jul och nyår och känner mig stressad så hoppas den kommer ut snart för såklart vill jag ha en av dina klänningar 😉

  Reply

  Varför så dålig uppdatering?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här